Prohlížeč Chrome násilně autorizuje uživatele na webech Google

Zprávy

Prohlížeč Chrome se spustil automaticky a bez oznámení o autorizaci uživatelů na webech Google.

Funkce Sync je zodpovědná za vynucenou identifikaci návštěvníků služeb internetového giganta. V prohlížeči Chrome se objevila dlouhou dobu, ale až donedávna nebyla jeho práce doprovázena přenosem informací na servery Google.

V reakci na obvinění z porušení soukromí uživatelů zástupci společnosti ujistili, že inovace neumožňuje propojení dat uložených v prohlížeči s oddělenými účty.

Ohodnoťte článek
Informační portál NTN24enlaweb.com - Hodnocení a recenze zboží.
Přidejte komentář